#AbecedariConfinament

Abecedari Confinament

Omplim la xarxa de creativitat!

És temps de quedar-se a casa i de cuidar-se els uns als altres. Aquests dies són moltes les notícies devastadores i negatives conseqüència del moment que ens toca viure. Som conscients que moltes vegades és difícil i s’esgoten les idees, les manualitats… Per això us volem llençar un repte!!

Estem decidits a demostrar que som una societat, imaginativa i original i em pensat que la millor manera de demostrar-ho és creant un abecedari del confinament! La idea és molt senzilla: A partir de dilluns 6 d’abril, us animem a que cada dia creeu una lletra de l’abecedari des de casa, ja sigui dibuixada, decorada amb plastilina, llenties, cartró, amb aquarel·les, retolador, pintura… hi pot participar tothom que ho vulgui fins i tot els més petits!!!

Començant per la lletra “A”, haureu de fer les vostres creacions i pujar-ho a les xarxes amb el hashtag #abecedariConfinament, així tothom ho podrà veure i nosaltres anirem mostrant les propostes des de les nostres xarxes. Així omplirem la xarxa amb creativitat i imaginació.

Al final, quant tot això passi, crearem un cartell amb un missatge positiu amb les millors lletres creades per l’abecedari.

Animeu-vos!!!

No perdem mai les ganes de crear ni d’imaginar!!!